Aktuality
Počet článků: 820
19. 02. 2021
Potravinářská inspekce zjistila klamání o obsahu masa u masných konzerv z dovozu
» Přejít na článek ze složky
TZ 2021.
10. 02. 2021
Každá pátá až šestá restaurace připravuje pokrmy na přepáleném fritovacím oleji
» Přejít na článek ze složky
TZ 2021.
28. 01. 2021
SZPI důrazně varuje před nebezpečným doplňkem stravy s vysokým obsahem amygdalinu
» Přejít na článek ze složky
TZ 2021.
27. 01. 2021
Varování spotřebitelům: toustový chléb obsahuje ostré kovové střepiny
» Přejít na článek ze složky
TZ 2021.
22. 01. 2021
Kontrola SZPI potvrdila, že výrobci nechybovali u potravin ošetřovaných ionizujícím zářením
» Přejít na článek ze složky
TZ 2021.
18. 01. 2021
Pozice SZPI k novele zákona o potravinách, která mj. řeší dozorové kompetence v restauracích
» Přejít na článek ze složky
TZ 2021.
17. 12. 2020
Potravinářská inspekce varuje před doplňkem stravy škodlivým pro lidské zdraví
» Přejít na článek ze složky
TZ 2020.
15. 12. 2020
Potravinářská inspekce varuje před sezamovými semeny z Indie s výrazně nadlimitním obsahem nebezpečné látky
» Přejít na článek ze složky
TZ 2020.
14. 12. 2020
Kontrola vysokoproteinových potravin potvrdila shodu mezi skutečným obsahem bílkovin a deklarovaným množstvím na obalech
» Přejít na článek ze složky
TZ 2020.