Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2005
04. 04. 2006
Obsah
- 1. Úvod
- 2. Přehled zjištěných výsledků v roce 2005
- 2.1. Dětská výživa
- 2.2. Ovoce a zelenina, skořápkové plody
- 2.3. Brambory a výrobky z brambor
- 2.4. Obilniny a výrobky z obilnin
- 2.5. Pekařské výrobky
- 2.6. Mléčné výrobky
- 2.7. Nápoje
- 2.8. Masné a rybí výrobky
- 2.9. Koření, kakao, káva, čaj
- 2.10. Lihoviny
- 2.11. Oleje, olejnatá semena
- 2.12. Dehydratované výrobky, ochucovadla
- 2.13. Akrylamid
- 2.14. Genetická modifikace u výrobků ze śoji a kukuřice
- 2.15. Dioxiny
- 3. Závěr
- 4. Přílohy