Stáhněte si mobilní aplikaci google play Stáhněte si mobilní aplikaci app store
Přejít na:

Provozovna L. Vláčilíka mohla obnovit výrobu

15. 08. 2007
 

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) uvolnila zákaz výroby lahůdek v provozovně Lubomíra Vláčilíka ve Zlíně. Podnikatel provedl celkovou desinfekci a sanitaci prostor výrobny a splnil i veškerá další opatření, které mu uložila inspekce. Předložil také doklad z akreditované laboratoře o rozborech vzorků  nově vyrobeného Pařížského salátu. Laboratorní testy potvrdily odstranění závadného stavu.

Právě Pařížský salát byl příčinou, proč SZPI zastavila 1. srpna v provozovně Lubomíra Vláčilíka výrobu. Podle laboratorních rozborů tato potravina s datem použitelnosti do 26. 7. obsahovala bakterii Listeria monocytogenes.


Zpracoval: Mgr. Ivo Klemeš , tel.: +420-542426633